multis studiebureau technieken

een onafhankelijk adviseur voor uw technische uitrustingen

Onze missie

Bij Multis zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van de technische installaties van industriële, openbare en commerciële gebouwen maar ook voor gebouwen uit de zorgsector en collectieve woningen kan je bij ons terecht. We streven er naar om voor onze klanten inzichtelijk en doordacht systemen in hun gebouw (zoals koeling, ventilatie, verwarming, licht, energie en elektriciteit) aan elkaar te koppelen waarbij we steeds rekening houden met de totale infrastructuur. In ons concept vertrekken we vanuit een doordachte analyse en gaan zo over tot een ingenieuze studie waarbij we gestructureerd werken aan 3 domeinen: het overzicht behouden op het totale plaatje, het creëren van optimale oplossingen en vooral ook het ontzorgen van de bouwheer. We vinden het als onafhankelijke partner belangrijk om precies te luisteren naar onze klanten hun noden, problemen en ervaringen. Zo kunnen ze gerust zijn dat ze niet zomaar een standaardoplossing, maar wel de meest optimale oplossing krijgen, volledig op maat afgestemd op hun gebouw en gebruik.

Ons team

Levi Nelis - vennoot
Projectingenieur ontwerp en werfopvolging fluïda
“Als vennoot-zaakvoerder staat Levi in voor het ontwerp en werfopvolging van HVAC- en industriële koelinstallaties. Levi neemt ook de commerciële taken voor zich en maakt dan ook graag tijd voor een verkennend gesprek voor uw bouwproject.”
levi.nelis@multis.be
Ruth Meermans - vennoot
Projectingenieur ontwerp elektro
BIM-coördinator
“Als vennoot-zaakvoerder staat Ruth hoofdzakelijk in voor het ontwerp van elektrische installaties. Daarnaast is zij de drijvende kracht achter het BIM en 3D-ontwerpen bij Multis en neemt zij de boekhoudkundige taken ter harte.”
ruth.meermans@multis.be
Karel Geris - vennoot
Projectingenieur werfopvolging elektro en fluïda
“Als vennoot-zaakvoerder staat Karel in voor een accurate opvolging van lopende werven. Karel tracht steeds de bouwheer zo goed mogelijk te ontzorgen gedurende de soms hectische uitvoeringsperiode, zodat deze zich ongestoord kan bezig houden met zijn eigen kerntaken.”
karel.geris@multis.be
Jo Schurmans
Projectingenieur ontwerp fluïda
“Jo is onze op en top gedreven en energieke ontwerper van verwarmings-, koeling-, ventilatie- en sanitaire installaties. Hij staat dan ook steeds klaar voor deskundig advies. ”
jo.schurmans@multis.be
Peter Thijs
Projectingenieur ontwerp elektriciteit
“Peter is onze allround ontwerper van elektrische installaties. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het ontwerpen en implementeren van hernieuwbare energiesystemen.”
peter.thijs@multis.be
Midas Vanardennen
Ontwerper/tekenaar fluïda
“Tekenen en ontwerpen, het inpassen van technieken in architectuur en het afstemmen met de andere bouwpartners wordt het best en meest efficiënt uitgevoerd door eigen mensen. Hiervoor staat Midas garant.”
midas.vanardennen@multis.be
MULTIS - doordacht tot in het kleinste detail
contacteer ons

Onze visie

Bij Multis werken we steeds met de bouwheer aan een doordachte en correct gedimensioneerde technische uitrusting van een gebouw. Zo dragen we samen bij aan een duurzaam en comfortabel leefklimaat voor de werknemers of bewoners, een lage belasting voor het milieu en een optimale investeringskost.

Onze bureau-uitrusting

- Warmteverlies- en koellastberekening: Vabi Elements
- Lichtberekening: Dialux
- Kabelberekeningen: Ecodial
- Opmaak ontwerpplannen en principeschema's: Revit MEP (3D)
- AutoCAD MEP (2D & 3D)
- Witas localiser voor het ontwerp van technische installaties in Revit
Multis Studiebureau
Genkerbaan 16A, 3670 Oudsbergen
T. +32(0) 11 96 88 62
E. info@multis.be
Ondernemingsnummer: 0546 588 367
Bank: BE29 1030 3308 6364
By Devenox